DAGBOEK VAN EEN STERRENKIND

De Wereld door de ogen van LinaBoek - 358 pag.  ISBN-nummer: 9789493280168 

E-Book - ISBN-nummer: 9789493280380


Lina is een studente die voor een korte periode naar Gaia , onze Aarde, wordt gestuurd om te observeren hoe mensen (Gaianen) leven. Zij komt van Pegasus, een planeet waar een hoger bewustzijn is. Met die ogen bekijkt ze onze wereld. Lina ziet de energieën van alles dat er is. Niet alleen van mensen, maar ook van dieren, bomen, rotsen, spirits. Zij leeft in Eenheidsbewustzijn vanuit de Bron. Ze leeft vanuit hart en ziel.
Vijf Engelen van het Gouden Licht vergezellen haar. Deze hebben hun eigen werkzaamheden op Aarde uit te voeren, maar Lina kan hen altijd om raad vragen. Haar werkveld is in een bergdorpje op Kreta.

De eerste persoon die Lina ontmoet is Joseph de schaapsherder. Hij heeft zich teruggetrokken uit de wereld omdat hij ‘niet past’. Lina ziet in hem de kunstenaar die hij diep van binnen altijd al was. Met haar hulp groeit Joseph over zijn angst om zich zelf te laten zien, heen. Hij neemt zijn plaats in de wereld in.

Gedurende dit proces ontmoet Lina heel veel Gaianen.Ze komt er achter dat de meeste van hen van goede wil zijn, maar dat het nog niet zo gemakkelijk is om op deze planeet te leven. Met Ego en het ratio is de verbinding met de Ziel soms niet gemakkelijk te leggen, soms zelfs afwezig. Ze leert dat er op Gaia elke keer een keuze tussen Angst en Liefde mag worden gemaakt. Lina neemt de lezer mee op haar avonturen. In het kleine bergdorpje is het eigenlijk erg fijn, daarom vraagt ze aan de Engelen of het overal op Gaia zo gesteld is. Dan valt het namelijk best mee en zijn de verhalen die zij op haar thuisplaneet hoorde, flink overdreven. De Engelen nemen haar dan een nacht mee op reis. Deze nacht ziet Lina de verschrikkingen waarover ze had gehoord. Gelukkig kunnen de Engelen haar hoop op verandering bieden. Die komt, zeggen ze. Hart voor hart worden mensen wakker.

In dit boek wordt leven in 3e, 4e, 5e of hogere dimensies op een speelse manier behandeld. Er komen grote thema’s aan bod, zoals angst versus liefde, macht versus samenwerking. Maar door het verhaal en de schrijfstijl, blijft het luchtig.

Reacties van lezers:

'Lina's reis gevolgd en er erg blij van geworden!'


'Met een lach en een traan heb ik je boek in drie dagen uitgelezen.''Ik vind het een mooie combinatie van fictie en non-fictie.''Wat een licht, positief, wijs boek.'


'Een heerlijk boek! Vol levenslessen, verbinding en herkenning

 Dit is de Psiloritis (Mnt Ida) op Kreta. Op deze berg gebeurt het allemaal :-)

Over de schrijver

Energiewerk en Bewustzijn zijn een constante factor in het leven van Nellien Klomp. Ze heeft diverse opleidingen zoals hypnotherapie en energetische therapie gevolgd om meer zicht te krijgen op ons bewustzijn. Nellien heeft jaren op Kreta gewoond. Daar heeft ze geleerd zich nog beter af te stemmen op verschillende frequenties. Na vele omzwervingen door Nederland en Griekenland is ze uiteindelijk weer in haar geboortedorp terecht gekomen. Dit boek is geschreven in samenwerking met VederLicht, een collectief van Lichtwezens. Een proces van jaren waar zij in dankbaarheid en met liefde op terug kijkt.
Ook de zelfgemaakte Engeltjes zijn op deze manier ontstaan. Er zijn al heel wat Engeltjes uitgevlogen, dichtbij en verder weg. Je kunt ze tegenkomen in Griekenland, Israël, Engeland, Zweden, Duitsland en natuurlijk ook in Nederland.E-mailen
Bellen
Map
Info